Απόφραξη Νεροχύτη Αλιμος

Απόφραξη Νεροχύτη Αλιμος

Η απόφραξη νεροχύτη είναι μια απο της συνηθέστερες περιπτώσεις προβλήματος στο αποχετευτικό δίκτυο.

Η εταιρεία μας Αποφραξεις Αλιμος, αναλαμβάνει να αποφράξει το νεροχύτη ή τα σιφώνια σας με ένα  τηλεφώνημα εικοσιτέσερις 24ωρο! Έχουμε συνεχόμενη παρουσία στο χώρο των αποφράξεων και των απολυμάνσεων  και διαθέτουμε εξιδανικευμένο προσωπικό και άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό με μια τεράστια εμπειρία  για να λύσουμε το πρόβλημα σας αποτελεσματικά και οριστικά.

Αναλαμβάνουμε να ξεβουλώσουμε το νεροχύτη του μπάνιου ή το νεροχύτη της κουζίνας

Αμεσα και υπεύθυνα. Το ειδικευμένο συνεργείο μας θα καθαρίσει τον αγωγό και το σιφόνι του νεροχύτη σας με το μικρότερο δυνατό κόστος και την ελάχιστη δυνατή όχληση ανά πάσα ώρα και στιγμή μας καλέσετε.

Γιατί Απόφραξη Νεροχύτη Αλιμος

Επειδή κατά την διάρκεια των εργασιων η όχληση θα είναι μικρή, οι τιμές μας είναι οι καλύτερες της αγοράς, η λύση που εφαρμόζουμε είναι οριστική και αφήνουμε το χώρο σας καθαρό πίσω μας μετά το τέλος της απόφραξης του νεροχύτη σας στον Αλιμο

θα σας δοθούν οδηγίες  από το συνεργείο μας  σχετικά με τα απαραίτητα πράγματα που θα πρέπει να προσέχετε και τα οποία οδήγησαν στην φραγή του αποχετευτικού αγωγού που συνδέετε με το νεροχύτη σας.

Ο νεροχύτης της κουζίνας και του μπάνιου είναι πολύ  σημαντικό να παραμένουν καθαροί και με ομαλή ροή ύδατος μιας και οποιαδήποτε δυσλειτουργία, εκτός από την ενόχληση που προκαλεί με το να μην λειτουργεί σωστά, έχει και υγειονομικού ενδιαφέροντος λογούς.

Οι Αποφραξεις Αλιμος δρουν πάντα με γνώμονα το συμφέρον των πελατών της εικοσιτέσερις ώρες το εικοσιτετράωρο. Εργαζόμαστε ακόμα και τις αργίες, όλες τις ημέρες το χρόνο γιατί είμαστε παντός καιρού!

Δεν έχει σημασία πότε βούλωσαν οι νεροχύτες σας και συνήθως αυτό γίνεται τις χειρότερες στιγμές, εμείς θα είμαστε εκεί για εσάς!

Επικοινωνήστε μαζί μας όλο το 24ωρο στο 210.99.01.999

Απόφραξη Νεροχύτη Συντήρηση

Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικεσ ολύ χρησιμες οδηγιεςσ σχετικα με την συντηρηση του σιφόνιου του νεροχύτη σας μόνοι σας. Τα βρήκαμε στο apofraxeis-vlachos.gr

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στον οικιακό ή τον επαγγελματικό χώρο στις αποχετεύσεις και τα αποχετευτικά δίκτυα είτε είναι το φράξιμο των σωληνώσεων είτε είναι το φράξιμο στο σιφόνι κατακράτησης . Αποτέλεσμα της απροσεξίας μας ή της κακής χρήσης του δικτύου (Κακή χρήση μπορεί να είναι το χύσιμο ζεστών ελαίων και βουτύρων στο νεροχύτη, οργανικές ύλες, χώματα από καθαρισμούς λαχανικών  και άλλα.) είναι η ροή του νερού να παρεμποδίζετε και κατά συνεπεία να δυσκολεύεται να αποστραγγιστεί από το σιφόνι ή τον νεροχύτη μέχρι που θα φτάσει το σημείο της ολικής φραγής του δικτύου.

Οι αγωγοί αποχετεύσεων σε καμία περίπτωση δεν φράζουν ακαριαία. Η διαρκής συσσώρευση κατάλοιπων στα τοιχία των σωληνώσεων έχει σαν αποτέλεσμα την αδυναμία απορρόφησης των υδάτων. Κατάλοιπα τροφίμων, τρίχες, υπολείμματα σαπουνιού, χαρτιά, είναι οι βασικότεροι και συνηθέστεροι παράγοντες του προβλήματος.

Αποτέλεσμα της συγκέντρωσης όλων αυτών των σωμάτων είναι η δίοδος σιγά σιγά να φράζει και να καταλήγει κάποια στιγμή σε ολικό αποκλεισμό. Το πρόβλημα αυτό παρουσιάζεται συνήθως στο σιφόνι που βρίσκεται στην λεκάνη, στο σιφόνι του νιπτήρα ή του νεροχύτη.

Υπάρχει ένα κομμάτι του σιφονιού το οποίο έχει κατασκευαστεί με τρόπο τέτοιο ώστε να κρατάει αποκλεισμένες μέσα στην σωλήνα τις οσμές. Αυτό το κομμάτι λοιπόν αρχίζει και φράζει από τα σωματίδια που προσκολλούν στα τοιχία του με αποτέλεσμα να εμποδίζεται η εισρόφηση των υδάτων. Όταν φτάσουμε στο σημείο να αδυνατεί το δίκτυο να απορροφήσει τα νερά, τότε χρειάζεται να γίνει απόφραξη.

Απόφραξη Νεροχύτη ΚΑΝΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ (DIY)

Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικά πολύ ενδιαφέροντα άρθρα οδηγούς σχετικά με το πως μπορείτε να προσπαθήσετε να καθαρίσετε το σιφόνι του νεροχύτη σας μόνοι σας. Τα βρήκαμε στο apofrajeis.eu

Αποφραξη Σιφωνίου, Κάν’ το μόνος σου – Οδηγίες Βήμα-Βήμα,

Αποφραξη Αποφραξη ΚΑΝΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ (DIY),

Αποφραξη Αποχέτευσης ΚΑΝΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ (DIY)

clear-clogged-sink-drain  νεροχύτης_04 03-clogged-drain blocked-sink FH03NOV_CCLOGD_08 blocked sink leeds Drain_Plunger014-DFsneroxitis

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s