ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Αποφραξεις Νεα Σμυρνη – 24 ώρες – 210 981 9999

Αποφράξεις Σταματίου

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης από 15 – 35 ευρώ!!!
Δοκιμάστε μας… και θα εκπλαγείτε.

Η αποστολή μας στην Αποφραξεις Νεα Σμυρνη είναι να αναλάβουμε την φροντίδα του κάθε πελάτη ξεχωριστά και να παρέχουμε άριστες υπηρεσίες. Επιτρέψτε μας να σας αποδείξουμε ότι είμαστε η εταιρεία που θα εμπιστεύεστε για την αποχέτευσή σας μια ζωή.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
 • Μερικές φορές είναι δύσκολο να το παρατηρήσετε. Αλλά καθημερινά πολλά είδη απορριμμάτων καταλήγουν στις αποχετεύσεις μας. Είναι σύνηθες για πράγματα όπως:
 • τα τρόφιμα
 • το μαγειρικό λάδι και
 • τα μαλλιά να καταλήξουν στους σωλήνες μας.

Αυτά τα υλικά μπορούν να συσσωρευτούν με την πάροδο του χρόνου. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να εμποδίσουν την κανονική ροή νερού στα αποχετευτικά μας δίκτυα. Στην καλύτερη περίπτωση αυτά τα μπλοκαρίσματα μπορεί να προκαλέσουν δυσάρεστες μυρωδιές. Και στη χειρότερη περίπτωση, αυξημένη πίεση στους σωλήνες που οδηγεί σε ζημιές.

Οι τεχνικοί δικτύων αποχετεύσεων της Αποφραξεις Νεα Σμυρνη μπορούν να εκτελέσουν μία υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης σε σπίτια στην περιοχή Νέας Σμύρνης. Μπορούμε γρήγορα να φροντίσουμε για τυχόν επίμονα φράγματα στις αποχετεύσεις σας. Θα καθαρίσουμε τους σωλήνες του σπιτιού σας από οποιαδήποτε εμπόδια.

Αποφραξεις Νεα Σμυρνη – δίπλα σας κάθε στιγμή

Σκεφτείτε τα πάντα που πλένετε και ξεπλένονται στην αποχέτευσή σας. Με την πάροδο του χρόνου, κάποιο μπλοκάρισμα μπορεί να αναπτυχθεί στο αποχετευτικό δίκτυο. Ενώ δεν μπορείτε να δείτε το μπλοκάρισμα, θα εκδηλώνεται συνήθως σε νεροχύτες στην κουζίνα σας και τουαλέτες και μπανιέρες στο μπάνιο στο σπίτι σας.

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ οι φραγμένες αποχετεύσεις αποτελούν τον λόγο για την πλειοψηφία των κλήσεών μας. Οι τεχνικοί μας εξειδικεύονται στην ταχεία και σωστή εκκαθάριση των αποχετεύσεων και των φρεατίων. Ο επαγγελματικός καθαρισμός των φρεατίων είναι πολύ περισσότερο από μια εργασία αποχετευτικών εγκαταστάσεων. Είναι εγγύηση καλής λειτουργίας της αποχέτευσης για το μέλλον.

Λάδι, λίπος, τρίχες και υπερβολικές ποσότητες χαρτιού υγείας είναι οι συνήθεις ύποπτοι για τα απορρίμματα της γραμμής αποχέτευσης. Αντί να βασίζεστε σε σκληρές χημικές ουσίες που βρίσκετε στα καταστήματα λιανικής πώλησης (που μπορεί να βλάψει τα υδραυλικά σας) για να καθαρίσετε την αποχέτευσή σας, φροντίστε να απομακρύνετε τις συσσωρευμένες ουσίες ακολουθώντας την έξυπνη τακτική αποστράγγισης και τον καθαρισμό αποχετεύσεων της Αποφραξεις Νεα Σμυρνη.

Παρέχουμε τις εργασίες μας σε όλες τις περιοχές της Αττικής εδώ και 40 περίπου έτη. Προσφέρουμε υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων. Στεκόμαστε αντάξιοι της φήμης που έχουμε χτίσει ως εξειδικευμένη και έμπειρη εταιρεία.

Αποφραξεις Νεα Σμυρνη - 24 ώρες - 210 981 9999

Αποφραξεις Νεα Σμυρνη – Επαγγελματικη εξυπηρέτηση

Ξέρουμε ότι όταν καλείτε χρειάζεστε την επαγγελματική εμπειρία και βοήθεια. Χειριζόμαστε κάθε εργασία μεγάλη ή μικρή. Ότι είναι σημαντικό για εσάς, είναι σημαντικό και για εμάς. Μέσα από την πολύτιμη εμπειρία μας, είμαστε εξοικειωμένοι με πολλά κοινά και ασυνήθιστα προβλήματα. Έχουμε αφοσιωθεί στους πελάτες από το 1970 και ο βασικός μας στόχος είναι η πλήρης ευχαρίστηση και ικανοποίησή σας.

Μπορούμε και είμαστε στην διάθεση σας σε όλη την διάρκεια του 24ώρου, ημέρα και νύχτα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτηση των πελατών μας όσο πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά γίνεται.

Η Αποφρακτική Νέας Σμύρνης διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό αλλά και έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο πάντα με ευγένεια και φιλική διάθεση είναι πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει. Αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων σε σπίτια, σε επαγγελματικούς χώρους και δημόσιους φορείς παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ακολουθώντας αυστηρά όλους τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής. Επικοινωνήστε μαζί μας και λύστε το πρόβλημά σας γρήγορα και αποτελεσματικά!

Είμαστε στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο για:

 • αποφράξεις
 • άντληση υδάτων
 • καθαρισμό αποχέτευσης
 • συντήρηση αποχέτευσης
 • ξεβούλωμα φρεατίου
 • ξεβούλωμα λεκάνης
 • απόφραξη νεροχύτη
 • απόφραξη νιπτήρα μπάνιου
 • απόφραξη σιφονιού δαπέδου

Ξεβουλώνουμε αποχετεύσεις και σωληνώσεις χωρίς να το καταλάβετε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s