Αποφράξεις και καθαρισμοί φρεατίων στο Παλαιό Φάληρο

Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο 210 981 9999

Γυρίσατε στο σπίτι από την δουλειά σας και αντικρίσατε ένα χάος με νερά και δυσοσμία; Αντιλαμβανόμαστε ότι η εικόνα είναι σοκαριστική. Μην χάνετε πολύτιμο χρόνο! Προτιμήστε την εταιρεία μας, την Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο. Είμαστε στην περιοχή  του Παλαιού Φαλήρου. Αναλαμβάνουμε αποφράξεις και απολυμάνσεις με άριστα εξοπλισμένο και ειδικό προσωπικό, οχήματα και εργαλεία για την αντιμετώπιση του. Η Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο αναλαμβάνει:

 • αποφράξεις αποχετεύσεων
 • αποφράξεις φρεατίων
 • αποφράξεις λεκάνης
 • αποφράξεις σιφωνίου
 • αποφράξεις κουζινών
 • αποφράξεις υδρορροών
 • αντλήσεις υδάτων
 • διάγνωση με κάμερα και καταγραφή
 • καθαρισμός στεγανών φρεατίων (αντλιοστασίων).

  Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο

  ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού δεν δίνουν μεγάλη προσοχή στις αποχετεύσεις τους, έως ότου κάτι πάει στραβά και πρέπει να καλέσουν έναν τεχνικό έκτακτης ανάγκης. Ελέγχοντας τα σημάδια ότι ενδεχομένως οι αποχετεύσεις σας έχουν βουλώσει, μπορείτε να αποφύγετε ζημιές στους σωλήνες σας, υπερχείλιση νερού και άλλες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης σε αποχετευτικά συστήματα που απαιτούν δαπανηρές επισκευές. Εάν παρατηρήσετε συμπτώματα των προβλημάτων αποχέτευσης, καλέστε την Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο για υπηρεσίες καθαρισμού αποχετευτικών αγωγών.

Αργή αποστράγγιση

Προτού οι αποχετεύσεις φράξουν τελείως, συνήθως αρχίζουν να αποστραγγίζονται πιο αργά από το κανονικό. Μπορεί να παρατηρήσετε ότι τα νερά καλύπτουν τα πόδια σας όταν είστε στο ντους ή ότι ο νεροχύτης της κουζίνας χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να αποστραγγιστεί όταν πλένετε τα πιάτα. Η αργή αποστράγγιση είναι συνήθως ένα σημάδι συσσώρευσης μαλλιών, λίπους, σαπουνιού και άλλων συντριμμιών που δημιουργείται στους σωλήνες σας και είναι ένας καλός δείκτης ότι θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από τον καθαρισμό των αποχετεύσεων. Το να καλέσετε την Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο σε αυτό το στάδιο μπορεί να διασφαλίσει ότι ο καθαρισμός θα συμβεί προτού προκύψει μακροπρόθεσμη ζημιά.

Κάνουμε διάγνωση αγωγών με κάμερα και καταγραφή για την διαπίστωση ρωγμής ή σπασίματος, αν υπάρχουν ρίζες για τον καθαρισμό από ρίζες τους, έτσι ώστε να αποφύγετε σκαψίματα και επιπλέον σπατάλη χρημάτων. Άντληση υδάτων, καθαρισμό στεγανών φρεατίων (Αντλιοστασίων).

ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Η εταιρεία μας εδώ και 42 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο των αποφράξεων καθώς και στη συντήρηση του αποχετευτικού σας συστήματος στη περιοχή  του Παλαιού Φαλήρου αλλά και σε οποιοδήποτε σημείο στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Αναλαμβάνουμε κάθε είδος απόφραξης.

Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις λεκάνης ,αποφράξεις σιφωνίου ,αποφράξεις κουζινών, αποφράξεις υδρορροών, αντλήσεις υδάτων, διάγνωση με κάμερα και καταγραφή, καθαρισμός στεγανών φρεατίων.

Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο – ΤΗΛ 210 981 9999

Θα είμαστε κοντά σας σε 15 λεπτά καθώς επίσης όλο το 24ωρο 365 ημέρες τον χρόνο. Συγκεκριμένα διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό, άρτια εξοπλισμένα μηχανολογικά οχήματα που μπορούν να σας λύσουν το πρόβλημα. Ειδικευόμαστε και στη συντήρηση του αποχετευτικού σας δικτύου σε όλες τις περιοχές της Αττικής.
Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να συνδυάσετε μια καλή απολύμανση μετά από κάθε αποφράξη Παλαιού Φαλήρου.

Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού τείνουν να παραμελούν και να επιβαρύνουν τις αποχετεύσεις τους καθημερινά. Είτε στο μπάνιο, είτε την κουζίνα, τα τρόφιμα, τα μαλλιά, το μαγειρικό λίπος και άλλα είδη απορριμμάτων ρίχνονται τακτικά στην αποχέτευση. Αυτή η πρακτική οδηγεί τελικά σε εμπλοκές στις σωληνώσεις. Όταν αυτά τα ζητήματα δεν αντιμετωπίζονται αρκετά σύντομα, μπορούν να προκαλέσουν μία έκτακτη ζημιά.

Οι επαγγελματίες τεχνικοί της Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο είναι αφοσιωμένοι στο να βοηθήσουν τους πελάτες μας με τις υπηρεσίες αποχετεύσεων στο Παλαιό Φάληρο. Είμαστε ειδικοί σε φραγμένες σωληνώσεις, βοηθώντας τους ιδιοκτήτες σπιτιών σε όλη την περιοχή με την αποκατάσταση των αποχετεύσεων τους.

Αν ταλαιπωρείστε από βουλωμένες αποχετεύσεις, η Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο, είναι η απάντηση στα προβλήματα σας. Η άμεση αντιμετώπιση είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει. Μακριά από ερασιτέχνες που σας δημιουργούν ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα. Επιλέξτε μας γιατί:

 • Διαθέτουμε πολύχρονη πείρα και εμπειρία
 • Είμαστε στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο στο Παλαιό Φάληρο
 • Οι τεχνικοί μας είναι άριστοι γνώστες του αντικειμένου
 • Τα συνεργεία μας είναι πολυάριθμα και αυτό σημαίνει ότι δεν θα περιμένετε
 • Τα μηχανήματα μας είναι τελευταίας τεχνολογίας για να έχουμε άριστα αποτελέσματα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s